Räkna utifrån effektivitet och hyr kontorsstol på kontorshotell

För att använda din tid och dina pengar på rätt sätt måste du räkna utifrån hur effektivt du använder dina pengar och din tid. Att arbeta på ett sätt som gör att du tjänar mer pengar på kortare tid är mer ekonomiskt än att bara räkna utifrån preliminära kostnader.

Arbeta på rätt ställe – arbeta mer effektivt

Vid första tanken är ju ett hemmakontor det absolut billigaste. I början när du jobbar hemifrån kan det också upplevas som att du äntligen kan jobba i lugn och ro och få något gjort. Men sedan minskar effektiviteten. Eller så märker du att du inte tjänar lika mycket som du borde. Företaget står still. Du sitter fast. Ett smart sätt att arbeta mer effektivt, så att du på riktigt går framåt i karriären och får mer inkomst, är genom att hyra kontor eller stol på ett kontorshotell. Hyr arbetsplats på ett kontorshotell på Östermalm och se hur du maximerar din arbetstid. Du får då också ett större socialt nätverk som kommer att ta dig framåt.

Fokus och samarbete

Det är särskilt två saker som du får genom att arbeta på ett kontorshotell: möjlighet till bra samarbeten och fokus. Inte nödvändigtvis så att du blir samarbetspartner med personen i kontoret bredvid, men ni utbyter idéer och genom ett större socialt nätverk kommer du lättare att hitta företagare att connecta med. Genom att åka hemifrån en eller flera dagar i veckan får du också ett behövligt miljöombyte och mer socialt liv. Det hjälper dig att arbeta mer effektivt och fokuserat när du väl arbetar. Matematiken är att alltid räkna hur effektivt du använder dina tillgångar. Då vinner du i längden.

Post navigation

farben-basic